0

Αποστολή Παραγγελιών

Ελλάδα

Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα βάση βάρους και περιφέρειας αυτόματα στο καλάθι.

Για αγορές άνω των 50 € και για την Περιφέρεια Αττικής τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες μέρες αν η παραγγελία καταχωρηθεί έως 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για αγορές άνω των 70€ για Χερσαίους προορισμούς και Νησιά τα μεταφορικά είναι δωρεάν  έως 10 κιλά. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες αν η παραγγελία καταχωρηθεί έως 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για αγορές άνω των 70€ για δυσπρόσιτες περιοχές τα μεταφορικά είναι δωρεάν έως 10 κιλά. ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες μέρες αν η παραγγελία καταχωρηθεί έως 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ώρες παράδoσης και λειτουργίας:

Τα ωράρια παράδοσης κοινοποιούνται μόνο για ενημέρωση. Η καθυστέρηση στην παράδοση δεν μπορεί να οδηγήσει σε οποιαδήποτε ποινή ή αποζημίωση ή να δικαιολογήσει την ακύρωση μιας παραγγελίας.

Παρόλο που έχουμε ένα εκτεταμένο απόθεμα, μπορεί να υπάρχουν κάποια αντικείμενα που δεν είναι διαθέσιμα λόγω ποσοτήτων ή άλλως. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας. Δεν αποστέλλουμε παραγγελίες το Σάββατο, την Κυριακή ή τις αργίες.

 

*Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είναι τα Εlta Courier. Αν επιθυμείτε την αποστολή με διαφορετική εταιρεία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα τηλεφωνικά ή μέσω email για να μας υποδείξετε την επιλογή σας. Η επιβάρυνση των μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον παραλήπτη.

**  Στην περίπτωση που η παραγγελία σας χαρακτηριστεί ως υπέρβαρη από την courier ενδέχεται η αποστολή να γίνει με μεταφορική εταιρεία και τα μεταφορικά θα υπολογιστούν βάση τιμοκαταλόγου της εκάστοτε μεταφορικής.

 

Παραλαβή δωρεάν από το κατάστημα 

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στη διεύθυνση Μαυρομιχάλη 4 Πειραιάς Αττικής, 185 45. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ωράριο καταστήματος [Δευτέρα-Σάββατο], να παραλάβετε το δέμα σας αφού ενημερωθείτε από εμάς ότι βρίσκεται στο κατάστημα. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

 

Εξωτερικό

Εάν τα παραγγελθέντα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν σε χώρα διαφορετική από την Ελλάδα, ο πελάτης θεωρείται εγκεκριμένος εισαγωγέας και, ως εκ τούτου, πρέπει να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς στη χώρα στην οποία παραλαμβάνονται τα αγαθά. Ο πελάτης ενδέχεται να είναι υπεύθυνος για εισαγωγικούς δασμούς ή φόρους κατά τη στιγμή που τα αγαθά φτάνουν στη χώρα όπου πρέπει να παραδοθούν. Όλα αυτά τα πρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού, εάν υπάρχουν, βαρύνουν τον πελάτη.